Belediye Başkanları Erdoğan'a oy istedi

Belediye Başkanları  Erdoğan

Bahşılı ilçesi Ak Parti ilçe Başkanı Sadullah Duyar, Belediye Başkanı İbrahim Uyar ile birlikte Küreboğazı ve Çamlıca köylerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı seçimi için köylülerden destek istedi. Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım'da köylerde Cumhurba

ERDOĞAN İÇİN OY İSTEDİLER
Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve beraberindekiler, Küreboğazı köyü muhtarı Satılmış Ercan`ın evinde vatandaşlarla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler. Uyar, yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan`ın 12 yıldır yaptığı hizmetlerle Türkiye`yi dünyadaki ülkeler arasında lider olabilecek pozisyona getirdiğini söyledi.

YILDIRIM DA KESKİN’DE
ÇALIŞIYOR
Erdoğan`a destek verip kendisini cumhurbaşkanı yaparak 12 yıldır verdiği hizmetleri taçlandırmak ve 2023 hedefinde Türkiye`yi en güzel şekilde ulaştırmak istediklerini belirten Uyar, ülkenin hakettiği en iyi yerlere gelmesini amaçladıklarını ifade etti. Öte yandan, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım da partisinin cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan için ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istiyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız